An overview of architectural and interior design projects realised by INperfect’s inhouse designer Jean-denis Sacre for private and corporate clients in Europe and Africa.

Belgium

The owner of this Belgian home wanted a white interior, floor to ceiling mural alongside. A cost-effective solution was found in using a rigid white PVC seal to join the expoy resign pool floor with PVC floor liner creating a seamless look.

A full renovation of this ‘Orangerie’ home in Ghent, including the design and delivery of a new swimming pool and terrace house.

An old garage in this house was converted into an indoor-outdoor entertaining area, with an enclosed area with double-glazed frameless glass and fireplace. The owner wanted bare features to express the materials and accentuate the surrounding nature, with skylight opening for light and a tree to push up through.

A full renovation and interior design of a ground floor apartment in Brussels. The custom-made steel claustra add depth to the room and allow for the display of art pieces, while rough hewn stone micro tiles complete the renovation of the bathroom.

A full renovation of a four-storey town house ‘Maison de Maitre’ – 4 floors – Sint-Niklaas.

Full renovation of a house situated in the Golf Estate of Bercuit.

Creation of a bathroom in an old stable house. Yvoir.

Full renovation of an old castle “Chateau”, Olsene.

We were requested to build a pool with ham-mam in the basement of this townhouse in Brussels.

 

Design and production of bathroom, with bath (left) and shower (right) with natural pebble flooring forming an extension of the house and part of the architecture.

The client wanted a 45m2 living space with a 15 m2 covered terrace for guests or for use as an atelier in the garden separate from the house. The design was minimalist with chassis-free windows without chassis and 40cm2 insulation with exterior surfaces finished in fibre concrete panels

 

This 40m2 modular residential apartment uses natural light features and insulation materials, with an interior room divider to add spaciousness.

Our inhouse designer was asked to review the facilities of a major shopping mall in central Brussels – Woluwe-Saint-Pierre Shopping centre.In the following series of pictures, you will see both the drawings that he made for the project and the final realisation.

 

This mother and child bathroom uses subtle pattern mixes and color contrasts in resistant materials for easy cleaning.

Close Menu
×
×

Cart